L’Ajuntament de Vinaròs participa en la cremà de la falla de la residència de la Llar Sant Sebastià

El monument es va realitzar gràcies al treball conjunt dels usuaris amb els alumnes de 5é i 6é de primària dels col·legis Jaume I i Nostra Senyora de la Consolació

Aquesta setmana l’Ajuntament de Vinaròs ha participat en la cremà del monument faller creat pels usuaris de la residència de la Llar Sant Sebastià. Cal destacar que a l’acte es va comptar amb l’assistència de l’alcalde de Benicarló, Juanma Cerdá, i també de les falleres majors de la localitat, Gemma Rillo i Alba Crespo, acompanyades per la Cort d’Honor.

Pel que fa a la falla, cal destacar que enguany per primera vegada es va comptar amb la participació dels alumnes de 5é i 6é de primària dels col·legis Jaume I i Nostra Senyora de la Consolació. Els usuaris de la residència van ser els encarregats d’escollir la temàtica i disseny del monument, mentre que els xiquets i xiquetes van col·laborar en la creació dels ninots i les decoracions.

Durant l’acte l’alcaldessa Miralles destacava que “aquest tipus d’activitats, amb la creació de la falla, fomenten la estimulació cognitiva i la psicomotricitat dels residents, fet que els ajuda a millorar la seua qualitat de vida”. Així mateix, afegia que amb la participació dels xiquets i xiquetes també es promou l’intercanvi intergeneracional i es millora la socialització dels majors.

Per acabar, Miralles agraïa la visita de l’alcalde Cerdá, així com de les falleres majors de Benicarló per voler assistir a la cremà de la falla de la Llar Sant Sebastià, destacant que aquest tipus d’actes ajuden a enfortir encara més els lligams entre les dues ciutats.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar