L’Ajuntament de Vinaròs obri un espai públic al carrer del Carreró

 

La Regidoria d’Obres i Serveis ha iniciat aquesta setmana obres en el carrer del Carreró, cantonada amb avinguda de la Llibertat, per obrir un espai que fins ara estava tancat als veïns.

El projecte inclou la pavimentació de la zona, amb moviment de terres per a la seua anivellació, a més de la plantació d’arbrat de l’espècie Jacaranda Mimasifolia per oferir ombra i també la col·locació de mobiliari amb bancs i papereres. Aquesta ampliació permetrà disposar de més zona de descans i donarà continuïtat a l’espai existent a l’avinguda de la Llibertat.

El cost d’aquesta actuació l’assumeix l’empresa PAVASAL dintre del contracte d’obres auxiliars de l’Ajuntament. Es preveu la durada de les obres en 3 setmanes. Amb aquesta actuació, es pretén millorar els espais públics de Vinaròs, incrementant la presència d’arbrat al centre urbà.

La regidora d’Obres i Serveis i Transició Ecològica, Carmen Morellà, ha destacat la necessitat de crear zones obertes per als veïns, que siguen un punt d’encontre i de descans. En aquest sentit, assenyalava que “des de la Regidoria es treballa contínuament per incrementar la presència d’arbrat al centre de la ciutat, tant en les renovacions de carrers, com en la construcció d’escocells nous, donat que cada vegada és més necessari crear zones d’ombreig i augmentar el nostre rati d’arbre per habitant”.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar