L’Ajuntament de Vinaròs millora les instal·lacions educatives per al nou curs

La Regidoria d’Obres i Serveis ha realitzat durant les setmanes d’estiu tasques de manteniment i millora en els cinc col·legis públics del municipi. En concret s’han dut a terme treballs de pintura, fontaneria, obres, jardineria, i altres reparacions, per garantir unes instal·lacions òptimes per als alumnes i professorat.

La regidora de l’àrea, Carmen Morellà, ha assenyalat que “durant les vacances d’estiu el Departament aprofita per a fer les reparacions i millores per a no generar molèsties a l’alumnat, i sobretot oferir unes instal·lacions correctes”.

Cal destacar que a aquestes feines s’afegeixen a les obres d’adequació que es realitzen al col·legi Sant Sebastià a través del Pla Edificant de la Generalitat Valenciana, amb una inversió de 375.000€.

En aquest cas, els treballs consisteixen en la millora dels patis d’infantil i primària, amb l’objectiu de crear més espais verds, a més d’instal·lar mobiliari per a realitzar classes a l’exterior i altres activitats, així com millorar l’eficiència energètica i renovar la pista esportiva.

Properament també s’executaran obres del Pla Edificant al col·legi l’Assumpció amb una inversió de 596.000€ per millorar l’eficiència energètica del centre, instal·lar un ascensor, adaptar els lavabos i els accessos, a més de adequar les sortides contra els incendis. Un projecte que ara mateix es troba en fase de licitació

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar