L’Ajuntament de Vinaròs inverteix en millores en les infraestructures esportives

Es farà la instal·lació de lluminàries de tecnologia LED de baix consum, a més de substituir el sistema de calefacció dels vestuaris de les Pistes d’Atletisme

Aquesta setmana s’han posat en marxa els treballs de millora de l’enllumenat amb el canvi de les actuals lluminàries per unes de més eficient tecnologia LED. En concret s’actuarà en diferents espais.

El regidor d’Esports, Lluís Adell, ha destacat que “amb aquesta actuació millorarem l’eficiència energètica de les dependències esportives, fet que ens permetrà estalviar en la despesa elèctrica, al mateix temps que també reduirem l’impacte sobre el medi ambient amb la reducció de les emissions de CO2”.

En relació amb la Ciutat Esportiva, Adell comentava “es farà la renovació dels focus dels camps de futbol amb la instal·lació de lluminàries molt més eficients i regulables, que amb menor potència oferiran una major il·luminació”.

Pel que fa a les Pistes d’Atletisme, els treballs consistiran en fer la substitució de les actuals calderes de gasoil per dos equips d’aerotèrmia, a més de fer la instal·lació de 20 plaques fotovoltaiques.

El regidor d’Esports assenyalava que aquesta actuació és una inversió que suposarà oferir un millor servei als usuaris de les instal·lacions, al mateix temps que s’aconseguirà un significatiu estalvi en la factura elèctrica.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar