L’Ajuntament de Vinaròs inicia les obres de millora del polígon industrial de la “Carretera d’Ulldecona”

Els feines compten amb el finançament de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial, gràcies a la subvenció aconseguida per part del Govern Municipal

L’Ajuntament de Vinaròs ha iniciat les obres d’adequació al polígon industrial de la “Carretera d’Ulldecona” amb la finalitat de millorar l’accessibilitat, l’eficiència energètica i la senyalització. El pressupost del projecte és de 134.033€ (sense IVA) i està finançat al 100% per l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial, l’IVACE.

El total de l’import subvencionat és de 197.222€, incloent la direcció d’obra i el IVA total. L’empresa adjudicatària és PAVASAL EMPRESA CONSTRUCTORA SA i es preveu que finalitze les obres a principis del mes de desembre.

La regidora d’Obres i Serveis, Carmen Morellà, ha assenyalat que “aquesta inversió suposarà la millora i modernització del polígon a través de la dotació de millors i majors infraestructures i serveis”. Segons afegia aquestes feines donaran continuïtat a altres obres de millora dutes a terme en els altres polígons de Vinaròs.

Pel que fa a les obres, Morellà detallava que s’adequarà la xarxa de sanejament per oferir un millor servei i l’enllumenat amb la instal·lació del sistema LED molt més eficient, fet que permetrà reduir la despesa elèctrica. Així mateix, també, s’actuarà en la  millora de les clavegueres i la implantació de sistemes de recollida de pluvials amb drenatge sostenible (SUDS).

Les obres també serviran per a millorar la xarxa d’hidrants amb compliment de la normativa vigent contra incendis. Per un altre costat, també es pavimentarà de nou el ferm del camí Vell de Rosell, es renovaran les voreres a les zones més transitades i es millorarà la senyalització tant horitzontal com vertical.

Per últim, el projecte també inclou senyalització de vials i d’empreses del polígon per millorar l’ accés.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar