L’Ajuntament de Vinaròs inicia la campanya de desinsectació del clavegueram

La concessionària Lokímica és l’encarregada d’aplicar un nou tractament biocida amb major persistència per a controlar la proliferació de les paneroles

La Regidoria de Medi Ambient, encapçalada per Agustín Molinero, ha iniciat la campanya de tractament d’insecticides al clavegueram per evitar que amb l’arribada de les altes temperatures es produisca una proliferació descontrolada de les paneroles. Cal destacar que l’empresa Lokímica, concessionària del servei del control de plagues, és l’encarregada de realitzar les fumigacions, amb tractaments específics per a l’insecte.

El regidor Molinero ha indicat que “en aquesta campanya s’aplica un nou producte biocida que té persistència de sis mesos, en comptes de només una setmana tal com es feia fins ara, fet que resulta molt més efectiu”. Segons insistia és un tractament específic per a les paneroles, que a més també evita que un cop aplicat, aquestes fugen del clavegueram, una situació que generava molèsties entre la ciutadania que veia com augmentava la presència de les paneroles com a conseqüència d’aquest desallotjament que feien del clavegueram per evitar l’insecticida.

Els tractaments s’han començat a aplicar a tot el front marítim de Vinaròs, des de la plaça de bous fins al riu Cervol, també en els carrers del centre urbà, especialment en aquells punts més sensibles per mantenir a ratlla la població de les paneroles, així també com a les urbanitzacions. En aquest sentit, Molinero ha destacat que per part de l’empresa Lokímica s’ha fet un estudi per determinar aquells punts del municipi que necessiten un major control, així com fer una avaluació periòdica dels tractaments aplicats per garantir que resulten efectius.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar