L’Ajuntament de Vinaròs finalitza les obres d’urbanització de l’entorn de l’institut José Vilaplana

 

Les feines han comptat amb una inversió de 578.232€ que s’ha finançat al 50% a través dels fons europeus de l’EDUSI i són fonamentals per a l’ampliació del centre educatiu

Aquesta setmana han finalitzat les feines d’urbanització dels voltants de l’institut José Vilaplana. Els treballs han consistit en dotar els terrenys de serveis d’enllumenat eficient, construir voreres amb arbrat, fer els corresponents pluvials i en els propers dies col·locar mobiliari urbà, unes tasques que són fonamentals per a poder desenvolupar l’ampliació de l’institut.

D’altra banda, aquestes obres, també han suposat una important millora viària per a l’avinguda de Gil d’Atrosillo. Cal destacar que són moltes les persones les que cada dia circulen per aquest vial per accedir a l’Hospital Comarcal, institut José Vilaplana, Centre d’Educació Especial del Baix Maestrat i polígon de les Capçades o bé traslladar-se fins al centre comercial del Portal del Mediterrani i Pista d’Atletisme. Amb aquestes obres, afegides a la millora de la rotonda on hi ha ubicat l’heliport, es garantirà una major seguretat viària.

L’alcalde, Guillem Alsina, ha insistit que “les obres d’urbanització eren necessàries per a poder executar la reforma i ampliació de l’institut José Vilaplana, valorades en 16,1 milions d’euros”. En aquest sentit, recordava que “la Generalitat Valenciana ha acceptat la modificació del projecte, fet que ens permet iniciar la redacció dels plecs i condicions per a poder fer la licitació de les obres, que intentarem publicar amb la major celeritat possible”.

Per la seva banda, el regidor d’Urbanisme, Juan José Borràs, ha indicat que “les obres d’ampliació de l’institut també inclouran la construcció d’un nou pavelló, que estarà a disposició de les entitats esportives per a realitzar els entrenaments o fins i tot disputar partits oficials de bàsquet o voleibol”. Segons comentava la instal·lació tindrà vestuaris i accés de forma independent, i es demanaran els permisos corresponents a la Conselleria d’Educació per a posar aquesta nova infraestructura a disposició de la ciutadania per ajudar a descongestionar el poliesportiu municipal.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar