L’Ajuntament de Vinaròs fa efectives les subvencions a les entitats esportives

En total s’ha repartit 135.000€ entre els clubs, associacions, esportistes d’elit i entitats perquè puguen continuar amb les seues activitats

Aquest matí el regidor d’Esports, Edu Barberà, amb el tècnic del Consell Municipal d’Esports, Nacho Chaler, ha comparegut davant dels mitjans de comunicació per informar a la ciutadania que s’han fet efectives les ajudes a les entitats esportives i esportistes d’elit. En total s’ha repartit 135.000€ de forma proporcional tenint en compte requisits com el número de llicències, les altes la Seguretat Social, titulacions dels entrenadors o la celebració d’actes esportius, entre altres.

El regidor Barberà ha destacat que una de les principals prioritats per a l’equip de govern és donar el màxim suport possible a les entitats esportives, en aquest cas, amb les ajudes econòmiques que cada any es convoquen des de l’Ajuntament. Segons, indicava que “hem aprovat l’entrega de les subvencions a través d’un decret d’alcaldia per a agilitzar el procés i sobretot garantir que les ajudes econòmiques arriben a totes les entitats i esportistes, perquè així puguen continuar amb les seues activitats”.

Consell Municipal d’Esports

Barberà aprofitava la roda de premsa per agrair la bona disposició de les entitats esportives i grups polítics per constituir des del consens i l’acord el nou Consell Municipal d’Esports. En aquest sentit, comentava que una vegada format es podrà treballar en els estatuts de l’organisme per permetre la participació de les formacions que han quedat fora, amb la voluntat de garantir la màxima pluralitat i representació possible.

El regidor afegia que dintre del Consell un dels principals objectius serà treballar des del consens per a poder desenvolupar el Pla Estratègic d’Esports, un document que recull totes les inversions necessàries per a millorar les instal·lacions esportives municipals. En aquest sentit, comentava “que caldrà el compromís de tots els partits polítics per a poder desenvolupar les infraestructures previstes en els propers anys i oferir uns serveis de qualitat als veïns”. Barberà insistia que sobretot s’apostarà per instal·lacions que s’adapten a les necessitats de les entitats esportives i siguen sostenibles per a l’Ajuntament.

Manteniment de les instal·lacions esportives

Per la seua banda, el tècnic Chaler ha fet pública la inversió que cada any realitza l’Ajuntament per al funcionament i manteniment de les instal·lacions esportives municipals. En total es tracta d’una partida de 427.000€ que inclou els salaris dels conserges i treballadors municipals, servei de neteja, despeses energètiques, reparacions i tasques de manteniment rutinàries. Chaler indicava que “hem volgut fer pública aquesta dada perquè els veïns i veïnes siguen conscients de l’esforç econòmic que cada any realitza l’Ajuntament per garantir el bon estat de les instal·lacions i d’aquesta manera fomentar el seu cuidat”.

 

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar