L’Ajuntament de Vinaròs estabilitza els llocs de treball municipals

En total s’ha millorat la situació de 50 places que ha suposat realitzar una trentena de processos de selecció amb la finalitat que abans del proper 31 de desembre del 2024 s’estabilitzen tota la resta dels llocs de treball

El Consistori ha fet un important esforç durant aquest any en la estabilització dels llocs de treball municipals temporals de llarga durada per a convertir-los en places fixes, a través del sistema de concurs oposició. En total ha suposat realitzar una trentena de processos de selecció amb la finalitat de garantir una major estabilitat laboral de 50 treballadors.

La regidora de Recursos Humans, Eva Bibián, ha destacat que al 2022 es va iniciar el pla d’estabilització de les 99 places afectades que implicava realitzar més de 30 processos de selecció. En aquest sentit, comentava que “s’han resolt 50 llocs de treball ha falta tan sols de la presa de possessió de tres places i executar algunes tramitacions definitives, fet que només quedaran per a estabilitzar 46, menys de la meitat.” Bibián ha volgut agrair l’esforç del Departament de Recursos Humans, així com la tasca de l’anterior regidor Fernando Juan, per posar en marxa tot el procés d’estabilització amb la finalitat que puga finalitzar abans del 31 de desembre del proper 2024, tal com marca la normativa establerta.  

Per la seua banda, l’alcalde, Guillem Alsina, ha indicat que “la estabilització dels llocs de treball sobretot permetrà oferir una millor atenció i serveis a la ciutadania, així com millorar també la feina interna de l’Ajuntament, sobretot pel que fa referència a tasques administratives”. 

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar