L’Ajuntament de Vinaròs es reuneix amb l’Associació de veïns de La Closa

La trobada ha servit per escoltar les principals demandes de la urbanització amb l’adequació de l’asfalt dels carrers, la millora de l’enllumenat i del sistema de canalització i sanejament d’aigües per garantir unes prestacions de qualitat

Aquesta setmana la Regidoria de Costa Nord, Costa Sud i Ermita, encapçalada per Agustín Molinero, ha mantingut una reunió amb el president de l’Associació de veïns La Closa, Jaime González, per tal d’escoltar les principals demandes de la urbanització. Recordem que la creació d’aquesta nova Regidoria és una de les apostes del nou equip de govern amb la voluntat d’atendre les necessitats dels veïns i veïnes que viuen fora del nucli urbà.

Molinero ha indicat que una de les demandes sobretot ha sigut la millora de l’asfalt dels carrers per oferir uns vials més segurs als conductors. En aquest sentit, assenyalava que precisament l’adequació dels carrers i camins de la Costa Nord, Costa Sud i ermita és una de les principals prioritats de la nova Regidoria. Molinero insistia que és important atendre les necessitats dels veïns d’aquestes tres zones del municipi per oferir els serveis que mereixen.

D’altra banda, durant la reunió també es va reivindicar la millora del sistema de canalització i sanejament d’aigües i de l’enllumenat, a més de la posada en marxa d’un servei de transport públic i també de correus. El regidor Molinero assenyalava que “des de l’equip de govern estudiarem totes aquestes demandes amb l’objectiu de poder-les atendre al llarg de la legislatura i oferir així unes prestacions de qualitat als veïns de la zona de l’ermita”.

Per acabar, Molinero assenyalava que contínuament es mantenen conversacions amb els veïns i properament també es faran noves reunions a la Costa Nord i Costa Sud per escoltar les seues necessitats.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar