L’Ajuntament de Vinaròs entrega els premis extraordinaris al rendiment acadèmic en un acte renovat

Es tracta de 13 alumnes de primària i tres de secundària que han aconseguit uns resultats acadèmics excel·lents

L’auditori municipal va acollir dissabte a la vesprada l’entrega dels reconeixements extraordinaris al rendiment acadèmic per als alumnes de primària i secundària. L’acte va estar organitzat la Regidoria d’Educació i va comptar amb la presència de la pràctica totalitat de l’equip de govern, el cap d’inspecció de la direcció territorial d’Educació, Lluís Adell i també de la inspectora d’Educació de la zona de Vinaròs, Rosa Polo.

Durant la gala la regidora de l’àrea, Mercedes García, felicitava els alumnes pels excel·lents resultats acadèmics, així també com als pares i mares. En aquest sentit, assenyalava que “per a estudiar cal esforç i dedicació, una tasca que no seria possible sense el suport de les famílies”. D’altra banda, també destacava el paper del professorat, que “gràcies a la seua dedicació forma a les futures generacions, que seran les que prendran el nostre relleu”.

La regidora García destacava la importància que té per al nou equip de govern municipal aquest acte, per aquest motius s’ha apostat per un canvi de format amb la finalitat de donar-li una major rellevància al reconeixement de l’esforç dels alumnes, famílies i professors.

Per la seua banda, la inspectora Polo assenyalava que “aquests premis també són un reconeixement del compromís dels alumnes cap al seu propi procés d’aprenentatge, al que han dedicat moltes hores i un gran esforç”. D’altra banda, també destacava el paper fonamental dels docents, que juntament amb les famílies, han contribuït en la seua educació integral com a persones.

Finalment, l’alcaldessa, Maria Dolores Miralles, també reconeixia l’esforç dels alumnes i, amb la regidora García, va fer l’entrega dels premis als 13 estudiants de primària i als tres de secundària que han aconseguit resultats acadèmics excel·lents.

 

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar