L’Ajuntament de Vinaròs engega la campanya “A l’estiu, el comerç de Vinaròs està viu”

Les persones que participen entraran en el sorteig de tres premis de 100€ per a realitzar compres en els comerços adherits a la campanya

La regidora de Comerç, Paula Cerdà, ha presentat aquest matí la nova campanya impulsada per Vinaròs Promou, “A l’estiu, el comerç de Vinaròs està viu”. L’objectiu és incentivar les compres, donar a conéixer la variada oferta comercial del municipi i atreure el públic més jove.

Cerdà comentava que la campanya consta de dos formats, presencial als mateixos comerços adherits a la iniciativa i en línia a través del canal d’Instagram de Vinaròs Promou. En aquest sentit, assenyalava que “s’han triat aquests dos formats per arribar a tot el públic, especialment al més juvenil amb tendència a utilitzar més les xarxes socials i a realitzar les compres a través d’internet”.

Pel que fa a la modalitat presencial, es podrà participar fins al 17 de juny realitzant compres als comerços adherits a la campanya, que facilitaran als clients butlletes de participació. Un cop emplenades amb les dades personals, llavors es podran dipositar a una de les quatre bústies que es col·locaran en diversos punts de la localitat. Tancat el termini es farà un sorteig per regalar dos xecs valorats en 100€ per fer compres als establiments adherits a la campanya.

En relació a la modalitat en línia, es podrà participar fins al 16 de juny a les 23:59h a través del perfil d’Instagram de Vinaròs Promou, @VinarosPromou. Per a fer-ho només cal donar un “m’agrada” a la publicació del concurs “A l’estiu, el comerç de Vinaròs està viu” i mencionar en els comentaris a les persones amb les que aniries de compres. Es pot realitzar tantes vegades com es desitge i mencionar tantes persones com es vulga. Un cop tancat el termini es farà un sorteig entre tots els participants i el guanyador s’endurà un xec valorat en 100€ per gastar en els comerços adherits a la iniciativa.

La regidora Cerdà animava tots els veïns a participar en la campanya “A l’estiu, el comerç de Vinaròs està viu” i recordava que la ciutat disposa d’una gran oferta comercial amb productes de gran qualitat i la millor atenció personalitzada.

 

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar