L’Ajuntament de Vinaròs decreta dol oficial per la mort de l’exalcalde Jordi Romeu

L’Ajuntament de Vinaròs, amb tota la corporació municipal, lamenta el decés de l’exalcalde, Jordi Romeu, que ha mort aquesta matinada a l’edat de 67 anys. Llicenciat en Història ha sigut l’autor de diversos llibres i assajos sobre la història de la localitat, a més d’haver escrit articles al Setmanari “El Diariet”. Al 1999 va entrar com a regidor a l’Ajuntament de Vinaròs i al 2007 es va convertir en l’alcalde de la localitat fins al 2011, quan va tornar de nou a ocupar el càrrec de regidor fins al 2015. 

Romeu també va destacar per la seua trajectòria educativa com a professor a l’institut Leopoldo Querol i director del mateix centre educatiu. Així mateix, també va ser escollit per a dirigir el Setmanari “El Diariet”.

Des de l’Ajuntament de Vinaròs, amb tota la corporació municipal, lamenten aquesta pèrdua i traslladen les seus condolences als familiars i amics.

Demà dissabte, des de les 9:00h a les 12:00h, el saló de plens de l’ajuntament acollirà la capella ardent perquè els veïns es puguen acomiadar de Jordi Romeu. Destacar que en tot moment es respectaran les normes sanitàries.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar