L’Ajuntament de Vinaròs contractarà sis persones desocupades

L’Ajuntament de Vinaròs contractarà un total de sis persones en situació d’atur mitjançant els programes d’iniciativa social EMPUJU i ECOVID

Aquestes incorporacions seran possibles gràcies al programes d’ocupació EMPUJU i ECOVID. El primer està adreçat per a persones joves en situació de desocupació menors de 30 anys, mentre que el segon es dirigeix a persones  majors de 30 anys, també en situació d’atur.

La regidora de l’àrea, María Cano, ha destacat que “amb aquestes iniciatives de foment d’ocupació, s’afavoreix la contractació de persones desocupades amb dificultats per a reincorporar-se al mercat laboral, millorant les seues competències professionals i la seua ocupabilitat”. En aquest sentit, afegia que gràcies a aquests programes l’Ajuntament de Vinaròs contractarà durant 12 mesos i a jornada completa 6 persones desocupades per a la realització de tasques de suport administratiu en diversos departaments municipals.

La preselecció dels candidats la realitzarà l’Espai Labora entre aquelles persones desocupades inscrites que complisquen els requisits per a participar en aquests programes i que hagen sol·licitat l’ocupació demandada per l’Ajuntament de Vinaròs:

Codi d’ocupació 43091029, administratius en general.

Les persones interessades a participar en el procés de selecció i que vulguen actualitzar les ocupacions demandades en la seua fitxa de sol·licitud d’ocupació de Labora han de seguir els següents passos:

  1. Triar el codi d’ocupació en què estan interessades
  2. Afegir-lo en el seu CV amb l’Autoentrevista
  3. Poden seguir aquest tutorial on s’indiquen els passos a seguir per a afegir o modificar ocupacions a la seua demanda: https://lnkd.in/ds3Bepz

Cano ha finalitzat remarcant que “les contractacions estan previstes per al mes de desembre a jornada completa i una durada de 12 mesos”. Segons afegia les incorporacions seran possibles gràcies, d’una banda, a l’EMPUJU, un programa d’incentius a la contractació de persones desocupades menors de 30 anys per entitats locals de la Comunitat Valenciana, en el marc del Programa operatiu del Fons Social Europeu 2014-2020 de la Comunitat Valenciana i, d’altra banda, a l’ECOVID, també un programa d’incentius a la contractació de persones desocupades d’almenys 30 anys també per entitats locals de la Comunitat Valenciana, en el marc del Programa Operatiu del Fons Social Europeu 2014-2020 de la Comunitat Valenciana (Avalem Experiència Plus). 

La subvenció prevista per a l’Ajuntament de Vinaròs per a l’execució d’aquests dos programes és de 107.036,64 €.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar