L’Ajuntament de Vinaròs aprova una declaració institucional per mostrar el seu rebuig a l’homofòbia

La declaració es va presentar ahir durant el ple ordinari arran de l’atac homòfob que van patir dos nois el passat cap de setmana 

L’Ajuntament de Vinaròs, amb el suport de tota la corporació municipal, va aprovar ahir en ple ordinari una declaració institucional per mostrar el seu rotund rebuig cap a l’homofòbia. Així mateix, també manifesta el suport de tot el Consistori i solidaritat cap a les víctimes, que el passat cap de setmana, van patir un atac homòfob. 

La declaració institucional destaca que aquest tipus de la violència és una greu vulneració dels Drets Humans i un problema social de primer ordre, que atempta contra la dignitat i la integritat tant física com moral del col·lectiu LGTBI. Amb la seua aprovació l’Ajuntament mostra el seu compromís per a posar tots els recursos necessaris per a erradicar qualsevol tipus de violència de la societat, especialment l’homòfoba. 

D’altra banda, el document insta a tota la ciutadania a no ser còmplice de cap tipus de violència contra el col·lectiu LGTBI i denunciar qualsevol tipus de conducta denigrant, així com no consentir aquests comportaments. Tot amb l’objectiu de treballar plegats per aconseguir una societat vinarossenca més justa i igualitària.

Per últim, la declaració institucional manifesta el compromís de l’Ajuntament per a erradicar totes les formes de violència que atempten contra la vida, la llibertat i la dignitat de les persones al municipi, amb independència de la seua orientació sexual.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar