L’Ajuntament de Vinaròs aprova per decret d’Alcaldia rebaixar les mesures contra la Covid-19

 

-L’Ajuntament aprova per decret d’Alcaldia rebaixar les mesures contra la Covid-19

La decisió s’ha pres arran de l’actualització de les restriccions feta per part de la Generalitat Valenciana a causa de l’evolució favorable de la pandèmia

L’Ajuntament de Vinaròs ha aprovat avui, en data 26 de febrer, un decret d’Alcaldia per a reduir les restriccions adoptades per fer front al coronavirus gràcies a la millora de la situació epidemiològica. Aquestes noves mesures s’aplicaran a partir de les 00:00 hores del dia 1 de març:

  • Reobertura dels parcs infantils, cal·listènia, parcs sèniors, skatepark, camp de bitlles i petanca, horts solidaris i instal·lacions esportives municipals a l’aire lliure.
  • Reiniciar la celebració del Mercat Setmanal del Dijous amb la limitació del 50 % de les parades autoritzades, a partir de dijous dia 4 de març de 2021 amb les parades amb número par i alternativament les següents setmanes.   

Per acabar, l’alcalde Alsina ha agraït l’esforç que està realitzant tota la ciutadania per fer front a la pandèmia i afegia que “només de forma unida amb el compliment de totes les normes marcades per les autoritats sanitàries podrem superar aquesta difícil situació.”

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar

Tírig reclama major assistència mèdica

L’alcalde de Tírig, Juanjo Carreres, torna a demanar a la Conselleria de Sanitat major i millor cobertura sanitària en el municipi. “Parlem de la tornada,