L’Ajuntament de Vinaròs aprova per decret d’Alcaldia rebaixar les mesures contra la Covid-19

 

-L’Ajuntament aprova per decret d’Alcaldia rebaixar les mesures contra la Covid-19

La decisió s’ha pres arran de l’actualització de les restriccions feta per part de la Generalitat Valenciana a causa de l’evolució favorable de la pandèmia

L’Ajuntament de Vinaròs ha aprovat avui, en data 26 de febrer, un decret d’Alcaldia per a reduir les restriccions adoptades per fer front al coronavirus gràcies a la millora de la situació epidemiològica. Aquestes noves mesures s’aplicaran a partir de les 00:00 hores del dia 1 de març:

  • Reobertura dels parcs infantils, cal·listènia, parcs sèniors, skatepark, camp de bitlles i petanca, horts solidaris i instal·lacions esportives municipals a l’aire lliure.
  • Reiniciar la celebració del Mercat Setmanal del Dijous amb la limitació del 50 % de les parades autoritzades, a partir de dijous dia 4 de març de 2021 amb les parades amb número par i alternativament les següents setmanes.   

Per acabar, l’alcalde Alsina ha agraït l’esforç que està realitzant tota la ciutadania per fer front a la pandèmia i afegia que “només de forma unida amb el compliment de totes les normes marcades per les autoritats sanitàries podrem superar aquesta difícil situació.”

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar