L’Ajuntament de Vinaròs aposta per la reducció de la bretxa digital

 

Les primeres accions, Iniciació Digital i Tramitació Electrònica, començaran el proper 30 de maig. El Projecte per a la reducció de la bretxa digital és una iniciativa de l’operació Vinaròs ciutat intel·ligent cofinançada per l’Ajuntament i els fons FEDER

L’Ajuntament de Vinaròs posa en marxa el projecte per a la reducció de la bretxa digital, una iniciativa que es troba integrada en l’objectiu general de l’operació Vinaròs ciutat intel·ligent cofinançada pels fons FEDER (Fons Europeu de Desenvolupament Local) de la Unió Europea, a través de l’EDUSI (Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrat) de l’àrea urbana Vinaròs-Benicarló.

Les primeres accions, que començaran el dia 30 de maig,  estan orientades a facilitar, mitjançant un acompanyament personalitat i adequat al nivell i coneixements previs de cada persona, la familiarització amb l’ús de l’ordinador i els dispositius mòbils, telèfon i tauleta. D’altra banda, a través de tallers molt pràctics, s’impartirà formació perquè les persones participants puguen adquirir coneixements per a la realització de tràmits electrònics amb les administracions públiques, coneguen la seu electrònica municipal per a tràmits més àgils amb l’Ajuntament i puguen utilitzar de manera segura el seu certificat electrònic.

El programa d’Iniciació Digital proposa una assistència digital a demanda adaptada a les necessitats de les persones usuàries per a adquirir les habilitats bàsiques relacionades amb el maneig de diferents dispositius electrònics com són els telèfons intel·ligents, tauletes o ordinadors.

La línia d’Alfabetització Informàtica tindrà lloc els dilluns de 17 a 19 h i  l’acompanyament en l’ús de dispositius mòbils es realitzarà dijous de 17 a 19h.

D’altra banda, el Taller de Tramitació electrònica, un programa pràctic amb la finalitat que la ciutadania adquirisca les eines necessàries per a realitzar tràmits i gestions per internet a través de les seus electròniques de diferents administracions públiques, tindrà lloc els dimarts i dimecres de 17 a 19h

Totes les accions tindran lloc al Centre de Coneixement Vinalab.

Les persones que vulguen participar han de realitzar la inscripció prèvia per telèfon o whatsapp al número 683 53 69 85.

 

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar