L’Ajuntament de Vinaròs amplia el carril bici de l’avinguda de Leopoldo Querol

Sobretot es donarà continuïtat fins al col·legi Jaume I per a garantir una ruta segura fins al centre educatiu

La Brigada Municipal, sota la supervisió de la Policia Local, ha iniciat aquest matí feines d’ampliació del carril bici de l’avinguda de Leopold Querol per enllaçar-lo amb el nou col·legi Jaume I. L’objectiu és oferir a l’alumnat una ruta segura, que comença des de l’avinguda de Barcelona, per accedir al centre educatiu, un cop finalitzen les obres de construcció de la nova escola, que es preveu estiguen enllestides en poques setmanes. 

La regidora d’Obres i Serveis, Carmen Morellà, ha explicat que “és molt important garantir a l’alumnat que accedeix als col·legis amb bicicleta unes rutes segures, sobretot en aquelles zones on el volum de circulació de vehicles és elevat”. D’altra banda, la regidora destacava que també s’executaran feines a l’entorn del col·legi Jaume I per facilitar l’estacionament dels autobusos escolars, així com la mobilitat als carrers dels voltants.

El primer tinent d’alcalde i regidor de Governació, Marc Albella, ha assenyalat que també s’ha habilitat un pas de vianants elevat al camí dels Boverals per a disminuir la velocitat dels vehicles i sobretot oferir una major seguretat a l’hora d’accedir al col·legi. Albella comentava que “totes aquestes feines compten amb la supervisió de la Policia Local, que ha donat el vist i plau a totes les tasques realitzades”. 

Per acabar, tant Morellà com Albella, han recordat als conductors que un cop el nou col·legi Jaume I obri les portes caldrà ser més prudents a l’hora de circular per aquesta zona del municipi, a més també de recordar a l’alumnat que per anar en bici cal respectar les normes de trànsit.     

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar