L’Ajuntament de Vinaròs adequa l’antic col·legi Sant Sebastià

La Regidoria d’Urbanisme en col·laboració amb la Regidoria d’Obres i Serveis realitza feines de manteniment i reparacions a l’edifici de l’antic col·legi Sant Sebastià, ubicat al passeig marítim. En concret, els operaris de la Brigada Municipal realitzen tasques de pintura a les aules interiors, així com neteja de les parets i imprimació per evitar l’aparició d’humitats.

La regidora d’Obres i Serveis, Carmen Morellà, ha explicat que s’han iniciat els tràmits perquè al mes de setembre es realitze una renovació completa de les reixes de les finestres, per part de l’empresa REFORMALIA 58, amb un pressupost de 33.000. Així mateix, també es farà el pintat de la façana de tot l’edifici, en aquest cas suposarà una inversió de prop de 16.500€, que executarà l’empresa José Manuel Orti Sogues.

El regidor d’Urbanisme, José Chaler, ha destacat que aquestes actuacions són imprescindibles per mantindre l’antic col·legi Sant Sebastià en òptimes condicions per acollir les classes de l’Escola de Persones Adultes, així com els assajos de la banda de música de La Alianza.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar

Tírig reclama major assistència mèdica

L’alcalde de Tírig, Juanjo Carreres, torna a demanar a la Conselleria de Sanitat major i millor cobertura sanitària en el municipi. “Parlem de la tornada,