L’Ajuntament de Vinaròs adequa els accessos a les cales del Saldonar i Fondo de Bola

L’Ajuntament de Vinaròs, a través de la Brigada d’Obres i Serveis i l’empresa concessionària del manteniment de platges Cítrics Roquetes, ha adequat els accessos de les cales del Saldonar i Fondo de Bola.

La regidora d’Obres i Serveis, Carmen Morellà , ha destacat que “les feines han servit per a reparar els desperfectes que va produir la intensa pluja que va caure el passat 18 de juny”. Segons comentava aquestes precipitacions han obligat a realitzar intervencions d’emergència amb l’aportació d’arena a les platges del Fortí i del Clot, per tal de garantir un litoral òptim als banyistes.

Per la seua banda, el regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, ha destacat que “gràcies a la coordinació de la Brigada d’Obres i Serveis, amb l’empresa Cítrics Roquetes, les platges i cales de Vinaròs estaran en bones condicions al llarg de tot l’estiu”. En aquest sentit, indicava que en els propers dies es continuarà amb les tasques d’adequació a la costa per oferir fàcil accessibilitat, fonamental per a garantir que tots els usuaris puguen gaudir de la costa, en especial les persones amb mobilitat reduïda.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar