L’Ajuntament de Vinaròs accepta la delegació de competències per al nou CEE Baix Maestrat

La tramitació es farà a través del Pla Edificant de la Generalitat Valenciana amb el finançament del Govern Autonòmic

El nou Col·legi d’Educació Especial Baix Maestrat disposarà d’una nova infraestructura a un dels solars ubicats a l’avinguda de Leopoldo Querol, en concret on actualment hi ha les instal·lacions provisionals de l’escola Jaume I. Es tractarà d’un edifici d’uns 3.600m2 que es construirà en una sola planta, donades les necessitats docents, amb tots els espais i equipaments necessaris per als alumnes, a més de 12 unitats docents adaptades a educació infantil, primària i secundaria. El pressupost de l’obra es calcula en 6.442.770,06€.

La regidora d’Educació, Begoña López, ha destacat que “aquesta nova ubicació s’ha acordat amb l’equip directiu del centre educatiu, perquè suposa una situació més cèntrica, dintre del nucli urbà de la ciutat, i a més serà molt propera al futur segon centre de salut de Vinaròs”.

Per la seua banda, el regidor d’Urbanisme, José Chaler, ha recordat que “amb aquesta acceptació són ja 26.187.352,12€ els que es destinaran a Vinaròs amb el Pla Edificant per a la millora de les instal·lacions educatives”. En concret detallava que són les següents:

– IES Leopoldo Querol, amb un pressupost de 190.799,25€, per al canvi de finestres, millora del vestíbul i sala d’actes, així com enllumenat a les portes d’accés, obra que ja es va executar.
– CEIP Misericòrdia, amb un pressupost de 124.126,90€ per a diverses actuacions, obra també executada.
– CEIP Jaume I, amb 5.808.878,73€, per a la construcció del nou centre educatiu, que es troba en fase d’execució aproximat d’un 20% del total.
– IES Josep Vilaplana, amb 12.583.204,86€, per a l’adequació i ampliació del centre, amb el projecte executiu ja redactat, que s’aprovarà en breu.
– CEIP Sant Sebastià, amb 401.165,50€, per actuacions diverses d’adequació i millora de les instal·lacions, en aquest cas, s’ha tret a licitació la redacció del projecte d’execució.
– CEIP Assumpció, amb 636.409,82€, per a una rehabilitació general del centre, que també es troba en fase de licitació la redacció del projecte d’execució.
– CEE Baix Maestrat, que com s’ha dit, s’accepta la delegació de competències amb un pressupost de 6.442.770,06€, després dels tràmits administratius es farà la licitació de la redacció del projecte.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar