L’Ajuntament de Vinaròs, a través de les regidories d’Educació i de Cultura impulsa la campanya «Carta als Reis d’Orient. Nadal 2021»

Aquesta setmana es començaran a repartir 3.000 exemplars de cartes entre tots els xiquets i xiquetes de Vinaròs.

L’Ajuntament de Vinaròs repartirà 3.000 cartes als Reis d’Orient en format desplegable a tot color, entre els centres educatius (fins a tercer de primària), el Mercat Municipal, l’Ajuntament, la Biblioteca i l’Oficina de Turisme per tal que tots els xiquets i xiquetes puguen emplenar la seua carta als Reis.

A més a més, com a novetat d’enguany, es podrà emplenar i enviar la carta des de la pàgina web www.javenenelsreis.com En aquesta web les famílies trobaran també l’opció de descarregar la carta i altres activitats relacionades amb el Nadal. Aquesta iniciativa s’emmarca en una campanya general en què participen 40 ajuntaments valencians i la Diputació de València i és fruit del treball coordinat de les oficines de Promoció del Valencià municipals.

A l’entrada del Mercat Municipal de Vinaròs s’instal·larà una bústia perquè es puguen deixar les cartes des del dia 27 de desembre fins al dia 5 de gener.

 

Bon Nadal!!

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar