L'Ajuntament amplia el termini per a sol·licitar les Ajudes Parèntesi

La documentació es podrà aportar fins al 21 de març i s’elimina la clàusula que obliga estar al corrent de pagament per a poder tramitar l’ajuda

L’Ajuntament de Vinaròs, a través d’un Decret d’Alcaldia, ha decidit ampliar fins al 21 de març el termini per a sol·licitar les Ajudes Parèntesi del Pla Resistir la Generalitat Valenciana. Les tramitacions es poden realitzar de forma telemàtica des de la Seu Electrònica de la pàgina web municipal de l’Ajuntament de Vinaròs o presencialment al Centre del Coneixement del Vinalab, on s’ha habilitat una oficina auxiliar només per atendre aquestes demandes, abans però, cal demanar cita prèvia al telèfon 964 40 21 69. 

D’altra banda, cal destacar que també a través del Decret d’Alcaldia s’ha aprovat eliminar la clàusula que obliga estar al corrent del pagament per a poder sol·licitar l’ajuda. En aquest sentit, l’alcalde, Guillem Alsina, ha destacat que “davant de la urgència del Pla Resistir i de l’interés públic de les Ajudes Parèntesi s’ha decidit prendre aquesta decisió per afavorir el màxim possible a les petites empreses i autònoms més afectats per la pandèmia”. D’altra banda, Alsina ha volgut agrair la col·laboració del regidor de Ciutadans, Emanuel Herrera, per la seua aportació a l’hora de realitzar la modificació.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar