La UPCCA imparteix tallers de prevenció de drogodependències i del consum de cànnabis als instituts de Vinaròs

La Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives ha començat els tallers de prevenció dirigits als alumnes d’FP, Batxillerat i ESO. En aquestes sessions es convida a l’alumnat a reflexionar sobre què és una addicció, què són les drogues i com es classifiquen segons els seus efectes. D’altra banda, també es reflexiona sobre els riscos del consum i de l’abús, així com treballar sobre les falses creences que existeixen entre la població. Tot això amb una dinàmica participativa i lúdica.

Aquests tallers s’emmarquen dins de la intervenció que es duu a terme des de la UPCCA en l’àmbit escolar, on a més, seguint el Pla Municipal de Drogodependències, es realitzaran altres formacions de prevenció en Primària sobre l’abús del mòbil o de les xarxes socials.

Amb motiu de la Covid-19 no tots els centres han accedit a realitzar aquests tallers, tot i així hi haurà una gran participació amb més de 500 alumnes, xifra molt positiva que reflexa el compromís dels centres educatius davant la prevenció de drogodependències i altres trastorns addictius.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar

Peñíscola se prepara para su fiesta taurina

Peñíscola, 14-09-2021.- La concejalía de Fiestas del Ayuntamiento de Peñíscola, en colaboración con la Comisión Taurina de la localidad, ha programado cuatro jornadas de toros