La Tourist Info de Vinaròs renova la Q de Qualitat Turística

L’entrega del diploma s’ha fet durant la Fira Internacional de Turisme de Madrid, FITUR, i reconeix l’excel·lència del servei

La Tourist Info de Vinaròs ha sigut una de les oficines que enguany ha renovat el segell de Q de Qualitat Turística que atorga l’Institut per a la Qualitat Turística Espanyola, ICTE. Es tracta d’un reconeixement a la tasca del Departament per oferir una atenció d’excel·lència als visitants, que s’atorga un cop se superen tots els requisits establerts per l’ICTE, en cas de Vinaròs la Tourist Info ha tornat a renovar aquesta distinció de qualitat.

L’alcaldessa, Maria Dolores Miralles, acompanyada per la regidora de Turisme, Mercedes García, ha sigut l’encarregada de recollir la distinció de mans del ministre d’Indústria i Turisme, Jordi Hereu. Segons destacava Miralles “per a molts visitants el primer contacte amb el municipi és a través de la Tourist Info, per tant és important oferir una atenció de qualitat i propera”. En aquest sentit, agraïa la feina dels informadors turístics i també del Departament per haver renovat un any més la distinció, “que ens converteix en un referent de qualitat”.

Per la seua banda, García ha indicat que durant l’estada a FITUR la gastronomia també ha tingut un important paper amb la participació de Vinaròs a l’Assemblea anual del club de producte Saborea España. Segons comentava “aquesta trobada serveix per intercanviar experiències i planificar noves accions de promoció gastronòmica, on cal destacar que la propera setmana també participarem a Madrid Fushion, una de les trobades culinàries més importants del món”.

D’altra banda, Vinaròs també ha participat en una taula rodona per explicar l’experiència de gestió de turisme gastronòmic. En aquest cas, cal assenyalar que cada any s’ofereix una àmplia varietat de propostes i visites guiades culinàries, amb la col·laboració de les empreses agroalimentàries, i la taula rodona ha servit per compartir i intercanviar experiències entre altres destinacions.

Durant la jornada de demà es farà un dels actes més destacats amb la presentació del Carnaval 2024 a la plaça central de l’estand de la Comunitat Valenciana. Una delegació de la Comissió Organitzadora del Carnaval (COC) serà l’encarregada de mostrar el públic de Madrid que significa aquesta festa per a Vinaròs, reconeguda amb distinció d’Interés Turístic Autonòmic.

García ha agraït l’esforç de la COC per fer la presentació i comentava que “segons les estadístiques el públic madrileny és molt important per a la nostra destinació, per tant la presència del Carnaval a FITUR és fonamental per donar a conéixer i promocionar la festa”.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar