La propera setmana començaran les projeccions de Cinema sota les estrelles al Vinaròs Arena

Les sessions es faran al Vinaròs Arena a les 22:00h i les entrades gratuïtes es poden aconseguir de forma anticipada a la Tourist Info

A partir de la propera setmana el cinema formarà part de l’extensa programació estiuenca que s’ha preparat per part de l’Ajuntament. Els dimecres 9, 16, 23 i 30 d’agost, així com els dimecres 6 i 13 de setembre, el Vinaròs Arena es convertirà en una sala a l’aire lliure amb les projeccions de Cinema sota les estrelles.

Una vegada més s’ha escollit una cartellera variada per a tots els públics amb les comèdies Padre no hay más que uno 3, que serà l’encarregada d’obrir la temporada cinèfila, així com Super agente Makey, en aquest cas, per al 30 d’agost. D’altra banda, per al 23 d’agost es podrà gaudir d’una producció propera rodada a Lleida i en valencià, Alcarràs, que va aconseguir diverses nominacions per als Premis Goya.

També hi haurà de contes infantils amb la versió de Pinocho de Matteo Garrone per al 16 d’agost, així com drames per a tots els públics basats en fets reals amb la pel·lícula El método Williams, guanyadora d’un Oscar i d’un Globus d’Or, que es projectarà al 6 de setembre i Figuras ocultas per al 13 del mateix mes.

El regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, ha destacat que Cinema sota les estrelles és una de les activitats amb més participació de l’estiu amb centenars d’espectadors per sessió. En aquest sentit, afegia que “cada any proposem una cartellera variada amb films per a tots els públics perquè puguen gaudir d’unes nits de pel·lícula”.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar