La Policia Local de Vinaròs tramita nou denuncies per “botellons”

La Policia Local de Vinaròs va interposar dissabte a la matinada nou actes amb proposta de sanció pel consum d’alcohol a la via pública, el denominat “botellón”. Recordem que aquesta pràctica està totalment prohibida i pot suposar una sanció mínima de 601€ per a les persones que la realitzen.

El primer tinent d’alcalde i regidor de Governació, Marc Albella, ha demanat a la ciutadania “civisme i que sobretot respecte l’ordenança municipal que prohibeix el ‘botellón’, una pràctica que pot posar en perill la salut dels joves degut a la gran quantitat d’alcohol que consumeixen, a més de ser un possible focus per a la propagació de la Covid-19”.

Albella recordava que segons la nova normativa establerta per la Generalitat Valenciana queda prohibida la venda d’alcohol a partir de les 20:00h en els establiments comercials, una mesura adoptada pel Govern Autonòmic amb l’objectiu de combatre el “botellón”. Així mateix, també ha endurit la sanció d’aquesta pràctica que a partir d’ara passa a ser de lleu a greu, amb multes que poden arribar fins als 30.000€ i fins i tot als 60.000€ si la falta es considera molt greu.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar