La Policia Local de Vinaròs incorpora vuit agents

Els efectius han pres la possessió del càrrec aquesta setmana al saló de plens de l’Ajuntament

Aquesta setmana s’han incorporat vuit funcionaris de carrera com a nous agents de la Policia Local, després de culminar amb èxit el curs de formació dut a terme a l’Institut Valencià de Seguretat Pública i Emergències (IVASPE), que ha tingut una duració de sis mesos, amb un total de 700 hores.

El nomenament dels vuit agents com a funcionaris de carrera suposa arribar als 43 efectius amb arma, que al costat dels altres set agents pendents d’iniciar el curs en l’IVASPE a principis de l’any 2024, farà que els 50 agents, el 100% de la plantilla, tindrà el permís per dur armes de foc.

L’alcalde i regidor de Governació, Guillem Alsina, ha indicat que per al proper any 2024 està previst iniciar una nova fase d’oposició per cobrir set places vacants de la Policia Local, fet que permetrà arribar fins als 57 agents, el 90% de la plantilla. Segons comentava Alsina “un dels objectius d’aquest equip de govern durant la legislatura anterior i l’actual, és la consolidació de la totalitat de les places de la plantilla de Policia Local, amb funcionaris de carrera, amb el desig de disposar d’una plantilla degudament preparada i formada, per oferir una prestació de qualitat a la ciutadania”.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar