La nit del pijama d’ahir dona pas hi ha a la nit més boja del carnestoltes de Vinaròs

 

Anit amb un temps que va acompanyar va resultar una altra de les grans nits del frenètic segon cap de setmana que ha arribat a Vinaròs per la porta gran. Va començar amb el *tardeo amenitzat pel dj Carlos Martorell mentre la taverna del nou Albocasser tallava i repartia pernil als qui ja calfaven motors per a la nit del pijama del Carnestoltes 2023, que es va convertir ahir dijous en la millor manera de donar pas a les jornades centrals d’aquestes festes, que arriben quan ja s’han celebrat set dies d’aquestes festes que enguany, a tenor dels actes ja celebrats i les previsions per a l’últim cap de setmana, serà de rècord quant a visitants que no volen perdre’s el carnestoltes de Vinaròs en viu i en directe.

Per moments, el corredor del recinte de casetes va ser anit una gran marea humana; els djs del entoldat van aconseguir omplir el recinte, com es preveu ho serà també hui i demà dissabte. Milers de persones, i no solament *comparseros sinó també de poblacions pròximes, van gaudir de la nit abillades amb abillaments nocturns circulant entre caseta i caseta. Va resultar un any més una de les nits més divertides de les festes *carnavaleras fent-li ja la “competència” a la clàssica “*nit boja de divendres”, la nit per excel·lència amb les millors disfresses de lliures i grups d’amics que ens sorprenen cada any amb enginyoses ocurrències.

Anit tot tipus d’abille estava permés, des de les clàssiques bates i els capells, fins als camisoles o els pijames de dues peces. La nit es va convertir en un quadre colorista i divertit que va deixar una variada mescla de dissenys. Xiquets, joves i adults van poblar el recinte de casetes de comparses i un *entoldat ple fins a la bandera.

 

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar