La Mesa d’educació del PSPV-PSOE de la comarca Ports-Maestrat denuncia que el govern PP-Vox de Mazón ha incomplert la promesa electoral d’escolaritzar totalment als nens de 0 a 3 anys de la Comunitat Valenciana

La Mesa d’educació del PSPV-PSOE de la comarca  Ports-Maestrat ha denunciat que el govern PP-Vox de Mazón ha incomplert la  promesa electoral d’escolaritzar totalment als nens de 0 a 3 anys del País Valencià.

Aquest ha estat un dels temes principals que s’han abordat en la constitució de la  Mesa d’Educació de la comarca que té com a portaveu al Secretari d’Educació de  l’Executiva Comarcal, Queremón Riba. A la constitució de la Mesa ha assistit la  Secretària General, Ana Besalduch a demés de diversos professionals del sector.

Besalduch ha arremès contra els últims anuncis del govern de Mazón assenyalant que  “no consentirem que paralitzin els projectes del Pla Edificant, cas de l’IES Ramón Cid  o del José Vilaplana a Benicarló i Vinaròs a més del de Peníscola i altres  compromesos pel govern de Ximo Puig”.

El portaveu Queremón Riba, ha detallat els principals temes tractats en la constitució  de la Mesa a més del tema de primer cicle d’infantil. Un d’ells ha estat com apuntava la  Secretària General el programa Edificant que pot retardar obres vitals durant 4 ó 5  anys.

Uns altres assumptes han la qüestió de les ràtios, menjador escolar, material i  especialment les substitucions, En aquest últim apartat Riba ha assenyalat que “no pot  continuar la dinàmica actual de cobrir un lloc 15 dies després de la baixa amb la  finalitat d’estalviar-se el sou del segon professor, això és una retallada encoberta a  més d’una desatenció important per als alumnes del curs afectat”.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar

Peñíscola celebra el Viernes Santo

– Peñíscola celebra el Viernes Santo con la procesión de los pasos por la ciudad amurallada y gran participación Los vecinos y vecinas de la