La Generalitat Valenciana atén la petició de l’Ajuntament d’ampliar la freqüència de busos de la línia Vinaròs-Benicarló-Peníscola

La mesura s’aplicarà a partir del proper dilluns, 27 de febrer, a primera hora del matí reduint l’espera de 30 a 25 minuts

La Generalitat Valenciana ha atés la demanda de l’Ajuntament de Vinaròs d’augmentar la freqüència de pas dels busos de la línia Vinaròs-Benicarló-Peníscola per evitar el col·lapse de passatgers sobretot durant el matí. Cal destacar que el Govern Autonòmic ha rebut un total de sis queixes per part dels usuaris, a més de la tramitada per l’Ajuntament, on es demana l’augment de la freqüència sobretot a primera hora del matí. 

Des de la Generalitat assenyalen que tot i que no s’adverteix la falta de capacitat per atendre a la demanda, sí que s’ha constatat que en determinades ocasions es produeix un increment significatiu de passatgers que genera una alta ocupació dels busos. Per aquests motius, s’ha autoritzat a l’operador del servei realitzar una reordenació de les freqüències de pas fora del període de l’estiu. 

D’aquesta forma el primer bus de Vinaròs sortirà 6:20h, mentre que des de Peníscola ho farà a les 7:10h, amb una reducció de la freqüència de pas de 30 a 25 minuts, durant la franja horària amb major demanda, de 7:00h a 15:00h. D’altra banda, s’ampliarà la freqüència de pas de 30 a 40 minuts en la franja horària amb menor demanda, a partir de les 17:00h.

L’alcalde de Vinaròs, Guillem Alsina, ha destacat que “amb aquest augment de les freqüències de pas s’oferirà un millor servei a les desenes de persones que cada dia utilitzen la línia de bus Vinaròs-Benicarló-Peníscola, al mateix temps que s’evitarà que en determinats moments es puguen produir saturacions de passatgers a l’interior dels vehicles”.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar