La Fira de Nadal de Vinaròs aconsegueix un gran èxit de participació

Centenars de persones van apropar fins a les places Parroquial i Sant Valent per fer les primeres compres nadalenques i gaudir de la programació

La Regidoria de Comerç ha fet un balanç positiu de la Fira de Nadal que es va celebrar el cap de setmana. Les places Parroquial i Sant Valent es van omplir amb una trentena de paradetes amb productes de proximitat i dels comerços locals per fer les compres nadalenques, a més d’oferir una variada programació d’activitats.

La regidora de Comerç, Paula Cerdà, ha fet un balanç positiu de la Fira de Nadal, que ha comptat amb l’assistència de centenars de persones durant el cap de setmana. En aquest sentit, agraïa la feina i col·laboració de totes les persones que han fet possible la celebració de la Fira, així com la tasca de les entitats locals per oferir una àmplia varietat d’actes per a tota la família.

Per finalitzar, Cerdà ha desitjat unes bones festes a tota la ciutadania i sobretot ha recordat que “a Vinaròs disposem d’una extensa oferta de comerços amb productes de gran qualitat per a fer les compres nadalenques”.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar