La estació d’ITV de Vinaròs romandra tancada aquest dissabte

  • Tècnics de l’Ivace es personaran per a dur a terme el protocol de traspàs del servei d’ITV de l’actual concessionària a la nova empresa pública SITVAL
  • El dilluns 27 de febrer les estacions estaran operatives i prestaran el servei per primera vegada en règim de gestió directa

Demà dissabte 25 de febrer romandran tancades les estacions d’ITV de les localitats d’Alcoi, Benidorm, Gandia, Ondara, Ontinyent, Torrevieja, Utiel, Villena, Vinaròs i Xàtiva.

El motiu del tancament és poder dur a terme el protocol de traspàs del servei d’inspecció tècnica de vehicles de l’actual règim concessionari a la gestió directa per part de la Generalitat que s’encarregarà de la prestació del servei a través de l’empresa pública SITVAL.

Cal recordar que el 24 de febrer és el dia en què finalitza l’actual règim de gestió indirecta de prestació del servei d’ITV que exerceixen un total de set empreses concessionàries en tot l’àmbit geogràfic de la Comunitat Valenciana per a aquestes estacions ja citades, i per a les situades a Orihuela i Redován.

Les estacions d’ITV d’Orihuela i Redován sí que continuaran prestant servei sense la necessitat de tancar durant el dissabte 24, ja que en aquests casos no reverteixen les instal·lacions a la nova societat pública SITVAL.

De la mateixa manera, el pròxim 3 de març és la data de finalització de la gestió indirecta del servei d’ITV en les estacions d’ITV Alacant, Alzira, Castelló, Catarroja, Elx, Llíria, Massalfassar, Riba-roja de Túria, Sagunt-Port de Sagunt, San Antonio de Benagéber, València-Campanar, València-Vara de Quart i Vila-real.

Tal com estableixen les instruccions del conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball sobre la reversió de les concessions del servei d’ITV en la Comunitat Valenciana, les empreses concessionàries operaran amb normalitat les estacions d’ITV que tenen al seu càrrec fins a l’hora habitual de tancament d’aquestes el dia 24 de febrer o 3 de març de 2023, respectivament, segons el que es preveu en la Resolució de 23 de desembre de 2023.

A l’hora que s’indicarà a cada empresa concessionària del dissabte 25 de febrer o del dissabte 4 de març, respectivament, es personarà personal de l’Ivace proveït de la corresponent acreditació, en representació de la Generalitat.

Per part de l’empresa concessionària haurà de personar-se personal degudament acreditat com a representant legal per a poder procedir al lliurament de la instal·lació i signar l’acta d’inspecció tècnica prèvia a la recepció provisional. L’empresa concessionària haurà de citar a aquest acte a la persona que ostente la direcció tècnica de cada estació.

D’aquesta manera, dilluns que ve 27 de febrer les estacions d’ITV d’Alcoi, Benidorm, Gandia, Ondara, Ontinyent, Torrevieja, Utiel, Villena, Vinaròs, Xàtiva, Orihuela i Redován estaran operatives i prestaran el servei per primera vegada en règim de gestió directa.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar