La Biblioteca Municipal organitza la 5a edició de la campanya “Tu tries un llibre”

Es tracta d’una iniciativa adreçada per als alumnes de primària dels centres educatius amb l’objectiu de fomentar la lectura i dinamitzar les llibreries locals

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vinaròs, amb la col·laboració de l’Agència de Promoció del Valencià (AVIVA) i la Biblioteca Municipal, organitza per cinquè any la campanya “Tu tries un llibre” per apropar el món de la lectura en valencià als alumnes de primària. Cal destacar que les passades edicions va aconseguir un important èxit de participació per part dels alumnes de primària, amb més de 300 xiquets i xiquetes en cada edició.

Pel que fa al funcionament, els alumnes de primària, dels col·legis públics i concertats de la localitat, rebran una targeta pel valor de 12€ que podran bescanviar per comprar llibres en qualsevol de les tres llibreries del municipi que participen en aquesta iniciativa, Obreda, Lisboa i Els Diaris. D’aquesta forma es fomenta la lectura, al mateix temps que s’ajuda a dinamitzar el sector llibreter. 

Un cop els xiquets hagen escollit un llibre el treballaran a classe i després el mateix exemplar formarà part de la biblioteca del centre escolar, per tal d’ampliar el fons dels col·legis en valencià i sobretot, perquè la resta dels alumnes també puguen gaudir de la lectura.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar