Javier Segarra, actor, presentador será el Pregoner del Carnestoltes de Vinaròs

La Gestora de la COC de Vinaròs ha apostat en aquesta edició per un professional del món de l’espectacle com a pregoner en la recepció del Carnestoltes, que arribarà a Vinaròs el 4 de febrer. Javier Segarra, que intervindrà de manera desinteressada, és un d’aqueixos pocs artistes capaços de seduir tant en l’escenari com fora d’ell, un artista polivalent on els calga no cella en la seua obstinació fins que aconsegueix seduir al seu interlocutor, i per descomptat al seu principal objectiu: el públic. I ell serà el pregoner del nostre Carnestoltes.

Amb ell es dona allò que ningú és profeta en la seua terra i més a Vinaròs, encara que Javier sigue més conegut pels seus programes de televisió en Euskal Telebista, Aragó Televisió, La 8TV mediterrani i Canal 56, són en les seues actuacions en directe, ja sigue a través de l’humor, amb la música, en entrevistes, presentacions, actes públics o privats, televisió o ràdio, Javier Segarra utilitza tots els seus recursos, inesgotables i sorprenents, fins que culmina satisfactòriament el seu treball. Un artista que fa grans els seus treballs des de la cura pels xicotets detalls, amb la tenacitat i la confiança en si mateix com a banderes.

No hi ha dubte que resulta un gran ambaixador del seu volgut Vinaròs; on va nàixer, i encara que visque a Saragossa, sempre ha seguit lligat a la seua ciutat natal. De la seua boca ix que el millor de Vinaròs són la seua gent i el Carnaval és l’aparador més destacat de la personalitat autòctona; cordialitat, simpatia, alegria, enginy i hospitalitat.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar