Ja està disponible el llibret amb la programació de la Fira i Festes de Sant Joan i Sant Pere

La versió digital ja es pot descarregar des de la pàgina web de l’Ajuntament i xarxes socials, mentre que la versió impresa estarà disponible a partir de dijous a la Tourist Info

La Regidoria de Festes anuncia que a partir d’aquest dijous es podran aconseguir els llibrets amb tota la programació de la Fira i Festes de Sant Joan i Sant Pere. Cal destacar que es tracta d’una agenda carregada d’activitats per a tots els públics que s’ha elaborat des de l’Ajuntament i Comissió de Festes, amb la col·laboració de les entitats locals.

La regidora de l’àrea, Paula Cerdà, ha agraït la feina i l’esforç de totes les persones que han col·laborat en la confecció de la programació, que enguany recuperarà alguns dels actes més tradicionals de Vinaròs com les nits de traca al carrer. D’altra banda, assenyalava que per a les revetlles de Sant Joan i Sant Pere l’envelat del port i la carpa jove acolliran diverses actuacions musicals que de ben segur faran vibrar al públic.

Cerdà recordava que la Fira i Festes de Sant Joan i Sant Pere començarà aquest dissabte 18 de juny amb la presentació a l’envelat del port, un acte que enguany s’avança a les 20:00h i que estarà dirigit per la cantautora vinarossenca, Esther Querol, amb al discurs de Sebastià Casanova com a mantenidor.

Per acabar, Cerdà desitjava unes bones festes a tots els veïns i convidava tota la comarca a gaudir de l’extensa programació que s’ha preparat, sempre des de la responsabilitat, el respecte i la tolerància.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar