II edició dels tallers “10 Claus per aconseguir relacions de parelles igualitàries”

La Regidoria de Política Social realitzarà des del 13 de setembre fins al 22 de novembre la segona edició dels tallers [email protected]: 10 claus per a aconseguir relacions de parelles igualitàries.

Aquest programa s’engloba dins del projecte “Treballs en benefici de la comunitat i altres mesures alternatives” dut a terme en col·laboració amb el Servei de Gestió de Penes i Mesures Alternatives de Castelló, dependent del Ministeri de l’Interior. El tallers formatius tenen, entre altres, una funció preventiva, reeducativa i reducció del nivell de reincidència de la persona condemnada per delictes per violència de gènere, que permeta prendre consciència i modificar certes conductes delictives.

Concretament, els tallers [email protected] van destinats a homes penats de menys de 90 jornades (de 60 a 90 jornades) per delictes de violència de gènere que accepten participar en la formació com a compliment de la seua pena i que han sigut derivats pel Servei de Gestió de Penes i Mesures Alternatives de la Secretaria General d’Institucions Penitenciàries.

En aquests tallers s’utilitza una estratègia global i coordinada per a erradicar i prevenir la violència cap a les dones, aplicant un enfocament de violència multidimensional que integra tots els tipus de violència: física, psicològica, social, econòmica, sexual i tot mecanisme sexista que explicite la desigualtat cap a les dones i xiquetes, promocionant la responsabilitat personal en l’exercici de la violència de gènere i en el reconeixement d’aquesta, així com en el mal i conseqüències que ocasiona.

És la segona edició que es realitza. La primera va tenir lloc l’any 2021, amb tan bon resultat que l’Ajuntament de Vinaròs va ser felicitat pel Servei de Gestió de Penes i Mesures Alternatives de Castelló, per prendre exemple i consciència de la problemàtica de violència de gènere.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar