Gandía: “El govern municipal actua de forma improvisada; Vinaròs mereix un govern que es prengui la cultura seriosament”

 

L’aula municipal de teatre sense data d’inici de curs per la deixadesa del govern de Guillem Alsina

El portaveu adjunt del Partit Popular a l’Ajuntament de Vinaròs, Lluís Gandía, ha lamentat avui “la manca de previsió i treball del govern de Guillem Alsina en relació amb l’aula municipal de teatre i que està ocasionant que els alumnes de l’aula no tinguin cap previsió de quan s’iniciaran les classes”.

Gandía ha assenyalat que “després de tot l’estiu, en lloc d’iniciar les classes, el regidor de Cultura informa en roda de premsa que no s’ha prorrogat el contracte i que sortirà una nova licitació, una situació que manté en la incertesa les desenes de vinarossencs que estan esperant iniciar les classes”.

Des de les files populars “ens fem ressò del malestar entre els alumnes i posem de relleu la incapacitat d’un govern municipal que no és capaç de treure a temps una licitació perquè les classes comencessin com sempre. Amb la decisió improvisada del govern d’Alsina, qui surt perdent són els alumnes de l’aula municipal de teatre i la cultura de Vinaròs”.

Finalitzava el portaveu adjunt dels populars assenyalant que “Vinaròs pateix un govern que falla en els grans assumptes i també en les petites gestions del dia a dia, fet que demostra la necessitat d’un canvi de govern a Vinaròs que doni a la nostra ciutat l’impuls necessari”.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar