Gandía: “Alsina va mentir al ple per justificar la pèrdua de la subvenció per a les pistes del vòlei”

El govern d’Alsina segueix perdent subvencions i amagant la seua mala gestió als vinarossencs

Gandía: “Alsina va mentir al ple per justificar la pèrdua de la subvenció per a les pistes del vòlei”

El Partit Popular de Vinaròs ha comparegut avui en roda de premsa per explicar als vinarossencs la realitat que amaga el govern del socialista Alsina en relació amb les pèrdues de subvencions per a la població.

El regidor Víctor M. García ha recordat que “a l’últim ple vam preguntar els motius pels quals el govern havia ocultat als vinarossencs la pèrdua per segon any de la subvenció per construir les pistes de vòlei a la ciutat esportiva. En la resposta, sense possibilitat de rèplica, Alsina no va contestar a allò que es va preguntar i ho va justificar pel nombre d’habitants de la ciutat, una resposta que no s’ajusta a la realitat”.

El portaveu adjunt dels populars, Lluís Gandía, ha explicat que “a la convocatòria s’atorga un màxim de 15 punts per criteris poblacionals i 85 més que depenen de la memòria esportiva i del projecte presentat, per la qual cosa la pèrdua de la subvenció no es deu al criteri que va dir Alsina sinó a la mala gestió del govern del PSPV-PSOE i Compromís”.

Gandía també ha assenyalat que “al mateix ple Alsina va afirmar que es demanen totes les subvencions i de nou la realitat demostra la seva mentida. El DOCV d’aquest dimarts, 5 de setembre, torna a deixar en evidència les mentides i les mancances del govern que presideix Alsina, en publicar dues resolucions de subvencions a les quals Vinaròs ni tan sols s’ha presentat”.

La primera en matèria de promoció de la salut i accés a serveis i programes de salut i la segona subvenció en matèria de promoció dels drets de la infància i participació infantil, on Ajuntaments com Benicarló o Peníscola han obtingut més de 11.000 euros cada un d’ells, igual que 110 ajuntaments més de tota la Comunitat Valenciana.

Finalitzava Gandia assenyalant que “en matèria de subvencions no es tracta de poblacions xicotetes o grans, governades per un partit o un altre, sinó que es tracta de governs que fan la seva feina i governs, com el d’Alsina, que no ho fan i a més ho amaguen amb excuses i mentides”.

 

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar

Inici del curs escolar a Benicarló

Benicarló ha donat la benvinguda avui al nou curs escolar 2023-2024 i els 4.270 alumnes (2.799 d’infantil i primària i 1.471 de secundària) han omplert