Gandía: “Alsina és un Alcalde sense projecte, incapaç de pactar en ningú i que suposa una rèmora per als ciutadans de Vinaròs”

Les escoles de música es queden sense subvenció municipal per la deixadesa del govern d’Alsina

Gandía: “Alsina és un Alcalde sense projecte, incapaç de pactar en ningún i que suposa una rèmora per als ciutadans de Vinaròs”

El portaveu adjunt del Partit Popular a l’Ajuntament de Vinaròs, Lluís Gandía, ha comparegut avui en roda de premsa per denunciar que “per primera vegada a la història les escoles de música es quedaran sense subvenció municipal per la falta de treball i deixadesa del govern de Guillem Alsina”.

Gandía ha denunciat que “Alsina vol canviar el model per atorgar les subvencions a les escoles de música, però no ofereix ni un esborrany d’allò que pretén fer i després deixa el tema abandonat en un calaix perjudicant les escoles de música, els professors, alumnes i famílies dels educands a qui deixarà sense subvenció”.

Des de les files populars s’ha assenyalat que “al ple del mes d’agost l’alcalde va retirar de l’ordre del dia la seva proposta de modificació del Pla Estratègic de Subvencions i des de llavors no s’ha fet res. L’equip de govern que va trigar mesos a proposar el canvi de model avui està paralitzat, i els perjudicats són les escoles de música”.

El portaveu adjunt dels populars ha afirmat que “Vinaròs no pot seguir amb un alcalde sense rumb, que pensa únicament en les eleccions i que s’oblida de la gestió diària. Des de sempre, les escoles de música han rebut una subvenció municipal per fomentar la música i la formació musical fins que ha arribat el govern d’Alsina”.

Gandía ha finalitzat reclamant a l’alcalde “que doni les explicacions oportunes i deixi d’ocultar-se una vegada més”. Si fa uns dies denunciàvem la situació de l´aula municipal de teatre o de l´escola d´art, avui són les escoles de música les que mereixen una explicació per part de l´Alcalde i sobretot una solució al problema que Alsina ha creat”.

 

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar