Finalitza el Campus d’Estiu Illa amb més de 1.300 inscripcions

 

Les activitats s’han realitzat als col·legis Manuel Foguet, Misericòrdia i Jaume I amb oci per als petits, mentre els pares i mares han continuat amb la seua rutina diària

El Campus d’Estiu Illa va finalitzar el passat divendres 12 d’agost amb un nou èxit de participació amb més de 1.300 xiquets i xiquetes inscrits. Els petits han pogut gaudir d’una variada oferta lúdica amb activitats com robòtica, dibuix o jocs aquàtics, a més de realitzar sortides a diferents punts de la localitat. 

La regidora d’Educació i Infància, Begoña López, es mostrava satisfeta per la bona acollida del Campus d’Estiu Illa. Segons afegia “es tracta d’un servei molt important per als veïns, on cada any són centenars els pares i mares els que continuen inscrivint els fills perquè gaudisquen d’unes vacances escolars actives, mentre continuen conciliant la vida laboral amb la familiar”.

D’altra banda, López agraïa la confiança dels pares i mares per inscriure els fills a l’Escola d’Estiu Illa, així com la feina realitzada per tots els monitors, per tal d’oferir les activitats perquè els xiquets i xiquetes poguessen gaudir d’un estiu d’oci i diversió.  

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar