Esports presenta el 5 i 10K Nocturn Llagostí de Vinaròs

La prova es disputarà el dissabte 16 de setembre i enguany com a novetat s’ha inclòs la distància dels 5 quilòmetres amb un recorregut atractiu pel centre de la localitat

La Regidoria d’Esports, encapçalada per Edu Barberà, ha presentat una nova edició del 5 i 10K Nocturn Llagostí de Vinaròs, que es disputarà el dissabte 16 de setembre. Es tracta d’una de les proves més participatives del calendari esportiu, on cada any s’aconsegueix l’assistència de centenars d’atletes d’arreu de les províncies de Castelló i Tarragona.

Barberà ha indicat que “la prova està organitzada per l’Associació Repte 10K i el Club Triatló Vinaròs, amb la col·laboració de l’Ajuntament i el Consell Municipal d’Esports”. En aquest sentit, agraïa la feina de tots els voluntaris, que seran els encarregats de vetllar la bona marxa de la prova, així també com la col·laboració de la Policia Local i Brigada Municipal per fer possible el recorregut.

Pel que fa a les característiques de la cursa, el representant del Club Triatló Vinaròs, José Antonio Franco, detallava que la sortida es farà des de la carpa de l’Atlàntic direcció cap al pont de Santa Caterina, per després anar cap al centre de la localitat, seguir per la plaça Jovellar i plaça de Primer de Maig per emprendre la tornada cap a la carpa de l’Atlàntic pel passeig marítim. Els participants del 10K hauran de realitzar dues voltes al circuit, mentre que els corredors del 5K només hauran de fer una volta.

En relació a les inscripcions, la representant de l’Associació del Repte 10K, Maria José Gilabert, ha explicat que les inscripcions es poden realitzar fins al 14 de setembre, a través del web www.hj-crono.es, i també el mateix dia de la prova a la taula que es muntarà a la carpa de l’Atlàntic. Els corredors s’enduran com a obsequi una samarreta de la prova, a més disposar d’avituallament i servei de dutxes un cop finalitzen la cursa.

Per acabar, Barberà demanava comprensió a la ciutadania pel que fa referència al tall de carrers que es realitzarà amb motiu de la cursa. Segons indicava es preveu que la prova dure aproximadament 1:30h i llavors es tornarà a restablir la circulació.

 

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar