Els socialistes de Vinaròs informen de l’aprovació i justificació fins al moment del 81% de la EDUSI

En la roda de premsa s’ha denunciat l’opacitat de l’equip de govern amb els fons europeus per tal d’amagar la realitat

Avui, en roda de premsa, han comparegut el portaveu Guillem Alsina i la regidora Carmen Morellà per tal d’informar sobre l’actual situación de l’EDUSI. En aquesta compareixença de premsa, s’ha informat que, a dia d’avui, s’han acceptat totes les modificacions proposades i s’han justificat un 81,25% de les despeses subvencionables. Fet que sitúa l’import econòmic subvencionat en més de 4 milions d’€ dels 5 subvencionables.

En paraules de Carmen Morellà “Per a ells, el fracàs de l’EDUSI hagués sigut una victoria política i una justificació de la moció de censura que van presentar. A hores d’ara, no és així i per això están intentant amagar la información.Per això nosaltres ens veiem en l’obligació de sortir per explicar la realitat d’aquesta situació”

Morellà també informava que hi ha vàries obres incloses dins de l’EDUSI com la OIAC, la Cotxera de Batet o la passarel·la que están pràcticament finalitzades, fet que demostra l’eficàcia de les operacions i línies de subvenció proposades en el seu moment pels socialistes i els governs de progrés.

Respecte a les modificacions que es van presentar i finalment s’han acceptat, són les següents:

Asfalts en camins rurals

Urbanització de l’ampliació del IES Vilaplana

Millores de marquesines en el municipi

Centre d’Inspiració Turístic

Treballs arqueològics en el Poblat Íber

Millores en el Mercat Municipal

Urbanització C/Camaraes

Remodelació paviment Plaça Sant Antoni

Programa El Club de la Vida

Programes socials Escola Matinera

Treballs en Horts Urbans

Per últim, la regidora Morellà remarcava “l’esforç de tècnics i de l’anterior equip de govern, de poder establir una estrategia alternativa, que ha fet posible que Vinaròs, siga un municipi en un assoliment elevat de la subvenció.” Carmen Morellà explicava que “hi ha molts municipis de l’estat espanyol, on les dificultats dels procediments, i situaciosn excepcionals com el COVID o l’increment de preus han impossibilitat aquest nivell de compliment. A Vinaròs, s’ha treballat per lluitar per justificar el màxim de fons europeus i els resultats estan aquí”.

 

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar