El PSPV-PSOE de Vinaròs fa una valoració del congrés pspv-psoe i el treball executiva vinaròs

 

El PSPV va celebrar el passat cap de setmana el seu Congrés Extraordinari en el què Diana Morant ha estat elegida nova Secretària General del partit. Des del partit socialista de Vinaròs el Secretari d’Organització, Edu Barberà, n’ha valorat positivament el resultat d’aquest congrés.

Primerament Edu Barberà ha volgut agrair a l’anterior Secretari General, Ximo Puig, la seva “extraordinària tasca” al capdavant del partit durant els darrers anys. Així mateix, també ha felicitat Diana Morant per la seva nova responsabilitat. El Secretari General també ha tingut paraules de reconeixement per a la Secretària General de Comarca, Ana Besalduch, i el diputat Ernest Blanch, per entrar a formar part de la nova Executiva del PSPV. Finalment, Edu Barberà ha felicitat la companya local Àngela Caballer per la seva entrada a formar part del Comitè Nacional del PSPV, juntament amb altres membres de la comarca. Com són Ilde Añó, Isabel Albalat i Rhamsés Ripollés.

Per altra banda Edu Barberà, ha comentat la intenció que hi ha des de l’executiva i junt a l’equip de govern de fer una oposició constructiva i és per això que des de Socialistes de Vinaròs, estem reunint-nos en entitats per poder escoltar i traslladar les seves demandes a l’Ajuntament.

Continuant en aquest punt a agafat el torn de paraula la vicesecretaria general, Àngela Caballer, per explicar els diferents grups de treball en els quals l’executiva municipal i membres de la corporació municipal s’han organitzat per poder reunir-se i escoltar les diferents associacions i entitats.

Àngela Caballer, també ha explicat la campanya que han engegat “un cafè amb…” on tot ciutadà de Vinaròs pot aproximar-se i fer arribar les seves inquietuds o parlar una estona de manera agradable, també ha indicat que no sols seria amb el partit socialista com la darrera vegada, alguns cops podria ser amb algun regidor en concret o inclús algun podria ser amb algun diputat. Informant que la propera sortida d’aquesta campanya serà el 6 d’abril a la plaça Sant Antoni.

Ja per acabar Àngela Caballer ha informat que fa gairebé dues setmanes van obrir el seu canal de difusió al WhatsApp i que ja arribem als 200 subscrits, on es dona la informació del que s’està treballant al nivell local, comarcal o nacional a nivell de partit. Recordant que si algú es vol adherir ho pot fer enviant un WhatsApp amb la paraula Alta al 672631402.

 

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar