El PSPV-PSOE de Vinaròs denúncia la paràlisi i el mutisme del nou tripartit de PP-PVI i VOX

A hores d’ara, encara no s’ha anunciat el nou cartipàs municipal ni se sap res  del nou pressupost municipal del nou equip de govern.

Aquest matí, a la seu del PSPV-PSOE, els regidors  Guillem Alsina, Carmen Morellà i Marc Albella, han comparegut en roda de  premsa per denunciar la paràlisi vacacional en la qual es troba actualment  l’Ajuntament de Vinaròs. Deu dies després, tal com ha apuntat Alsina “no  tenim ni cartipàs municipal, ni sabem res del nou pressupost municipal. De  fet, la deixadesa es fa palès al veure com la setmana vinent ja tenim les  primeres comissions informatives i aquestes encara estan presidides pels  regidors i regidores de socialistes i de compromís”.

Alsina, a més, apuntava la necessitat de saber “quina és la línia d’acció pel  que fa a aquest nou govern en un mes on, en pocs dies, es porten a terme  festivitats tan importants com Sant Canut, Sant Sebastià o el mateix Carnaval  de Vinaròs amb el volum de feina, coordinació i seguiment que requereixen.  Festivitats que encara ara, no compten amb un regidor/a de referència”.

Per part de Carmen Morellà, s’ha posat a sobre la taula la contraposició  respecte al nou govern tripartit de PP-PVI-VOX, sense projecte ni pressupost  municipal, respecte a un PSPV-PSOE “que tenia i té un pressupost preparat

per a la seua aprovació i que els mateixos partits de l’oposició  van rebutjar debatre i van traure de l’ordre del dia el passat 21 de desembre”.  Morellà, qui ha fet un repàs de les principals línies d’acció pressupostades, ha  recordat la licitació de les obres per a l’ampliació de l’IES Vilaplana, el 2n  Centre de Salut, l’adaptació del projecte de l’auditori, el manteniment de les  mesures fiscals del Pla ECO per a evitar apujar impostos o l’increment de  diferents partides per a entitats culturals, socials, esportives o festives. Un  increment que la mateixa Morellà ha qualificat de “necessari, en  contraposició a les paraules del portaveu de VOX, el senyor Brito, qui va dir  en sessió plenària que això eren “xiringuitos dels amics” de l’equip de govern”.

Finalment, Albella destacava que “l’única mesura econòmica que va anunciar  l’alcaldessa, és la de renunciar a la seua dedicació exclusiva com si fora una  gran mesura d’estalvi econòmic, quan tots sabem que ho fa per a seguir  cobrant la seua pensió i les assistències que li corresponen al capdavant del  seu càrrec”. Així mateix, el regidor del grup municipal destacava que  “actualment comptem amb un projecte i un equip solvent de persones al  capdavant del grup municipal que al costat del treball de l’executiva i el partit,  ens ha d’ajudar a portar a terme una oposició intensa però sempre  constructiva”

Reorganització del grup municipal 

En la roda de premsa, s’ha anunciat que les tasques de portaveu les passarà a  assumir el regidor Marc Albella i que Guillem Alsina i Edu Barberà seguiran en  el grup municipal com a portaveus adjunts.

 

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar