El president Martí visita les obres de millora a la carretera CV-101 entre Vinaròs i Alcanar

Aquestes feines són una mostra dels lligams entre les dues poblacions per a reivindicar uns millors serveis per als veïns

L’alcalde Guillem Alsina ha rebut aquest matí al president de la Diputació de Castelló, José Martí i a l’alcalde d’Alcanar, Joan Roig, per veure les obres de millora que s’han executat a la carretera CV-101. Cal destacar que a la trobada també han assistit el diputat provincial de Carreteres, Santi Pérez, que ha sigut l’encarregat de detallar les feines realitzades. 

La CV-101 és la carretera que comunica la N-238 amb Alcanar, un vial que en la seua major part transcorre dintre del terme municipal de Vinaròs i és la Diputació de Castelló l’encarregada del manteniment d’aquest tram de la carretera. Les obres han servit per reparar el traçat del vial amb l’aplicació d’un nou asfaltat, a més de fer el repintat dels senyals de trànsit horitzontals, amb l’objectiu de millorar la seguretat viària per als centenars de persones que cada dia circulen per la CV-101.

L’alcalde Alsina ha agraït al president Martí el manteniment de la carretera i assenyalava que “oferir unes comunicacions òptimes és fonamental per a la vertebració del territori”. Segons insistia “Vinaròs manté una relació molt estreta amb Alcanar des del punt de vista social i econòmic, on són desenes les persones que cada dia es traslladen entre les dues localitats per motius laborals o d’oci, per tant, garantir una carretera segura és fonamental per als dos municipis”. En aquest sentit, insistia que “és important el treball conjunt dels dos ajuntaments, deixant de banda els límits territorials,  per a reivindicar a les administracions millors serveis per als veïns”.

El president Martí ha explicat que aquestes obres són una mostra del compromís de la Diputació cap a les comarques del nord de Castelló. Segons afegia “és fonamental oferir unes bones comunicacions per al creixement social i econòmic dels territoris”. D’altra banda, assenyalava que aquesta intervenció a la CV-101 s’afegirà al projecte que s’està desenvolupant a la N-238, fet que suposarà una important millora per a les comunicacions entre Vinaròs i Alcanar. 

Per la seua banda, l’alcalde Roig agraïa també el treball de la Diputació i remarcava la bona cooperació entre Vinaròs i Alcanar al llarg de la legislatura. Segons comentava “es tracta de lligams sòlids que van més enllà dels límits administratius, amb el riu Sénia com a nexe d’unió, i amb l’objectiu de treballar de forma conjunta per millorar la qualitat de vida dels veïns”.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar