El PPCS es compromet a treballar per l’estabilitat que mereixen els veïns de Vinaròs per a tindre “futur i oportunitats”

  • El secretari general del PPCS, Salvador Aguilella, al costat d’altres càrrecs del Partit Popular a la província, assistix com a públic al ple celebrat a l’Ajuntament de Vinaròs amb l’objectiu de defensar “als ciutadans als quals servim”

 

  • “El treball, la competència, la prudència, la responsabilitat i el rigor són els pilars de la gestió dels regidors del Partit Popular que des de hui són govern”, assenyala Aguilella

 

  • “Tenim una responsabilitat amb els ciutadans de Vinaròs i treballarem amb fermesa i rigor per a recuperar el lideratge que mereix esta ciutat”, afirma

 

El Partit Popular de la província de Castelló ha posat en valor hui a Vinaròs l’estabilitat que els veïns de la ciutat mereixen per a optar “al futur i les oportunitats” que el municipi exigix a qui governa. Així ho ha manifestat el secretari general del PPCS, Salvador Aguilella, qui ha afirmat que “tenim una responsabilitat amb els ciutadans de Vinaròs i treballarem amb fermesa i rigor per a recuperar el lideratge que mereix esta ciutat”.

*Aguilella ha posat en valor “la sobirania ciutadana” fent costat a Vinaròs amb la seua presència en un ple al costat de destacats càrrecs orgànics de la cúpula del PPCS, com Héctor Folgado, així com uns altres que també són alcaldes a la comarca, com Andrés Martínez (Peníscola), Mª Ángeles Pallarés (Canet lo Roig), Domingo Giner (San Rafael del Río), Iván Sánchez (Sant Jordi), Juanma Cerdà (Benicarló) i César Simó (La Jana).

“Hui comença el canvi per a Vinaròs. El que mereix esta terra, amb el treball, la competència, la prudència, la responsabilitat i el rigor que són els pilars de la gestió dels regidors del Partit Popular que des de hui són govern en esta gran ciutat”. “La fan gran els seus ciutadans, i les seues demandes, exigències i necessitats són les que hui prenen la veu el consistori, perquè el PP assegura que les seues propostes són les que prenen la paraula en este ple”, ha manifestat Aguilella.

El secretari general del PPCS ha fet costat als seus regidors, que des de hui formen part de l’equip de govern, com a “servidors públics”. “Els nostres edils estan al servici de les demandes dels ciutadans, decidits a resoldre els seus problemes i compromesos amb la defensa dels servicis i l’arribada d’oportunitats. Perquè Vinaròs demanda molt més i el PP es compromet a treballar per la defensa dels interessos que des de hui són bandera de les polítiques de l’ajuntament d’esta gran ciutat”, ha conclòs el secretari general del PPCS.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar