El PP de Vinaròs recolza als agricultors davant la prohibició del PSOE per a la crema de restes agrícoles

Amat: “La decisió del govern socialista és un obstacle més a un sector que necessita suport i ajuts i l’única cosa que troba són més través”

El Partit Popular de Vinaròs, a través del seu portaveu Juan Amat, ha mostrat avui el suport al sector agrícola després de l’última decisió del govern del PSOE de vetar les cremes agrícoles.

Amat afirmava que “la nova Llei aprovada pel PSOE estableix la prohibició, de forma general, de crema de les restes de poda a les zones de cultiu, cosa que provoca un problema extraordinari al sector agrícola i un increment dels costos en un moment en el que la situació econòmica ja és extremadament delicada”.

Els populars vinarossencs recorden que “els agricultors necessiten el suport de l’administració i ajuts per salvar un sector econòmic que és bàsic per a la societat però que en els darrers anys s’està veient acorralat per la inacció de la Generalitat davant l’avenç de determinades plagues i ara amb aquesta prohibició a les cremes agrícoles”.

El portaveu popular ha afirmat que “davant la prohibició i el veto a les cremes agrícoles ocasionat pel govern socialista els agricultors saben que compten amb el suport del Partit Popular i per això treballarem per a que es reverteixi aquesta prohibició”

Amat concloïa “lamentant, una vegada més, el silenci del govern municipal davant d’un problema ocasionat per un altre govern del PSOE. Molts Ajuntaments han alçat la veu en defensa dels seus pagesos excepte el de Vinaròs, on una vegada més Alsina prefereix defensar els interessos del PSOE abans que els de la ciutat”.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar