El PP de Vinaròs acusa el govern de falta de previsió en enllestir les aules de P2 i planificar les EMIARE

El govern d’Alsina suspèn a l’inici de curs

La manca de planificació d’obres i la desgavellada proposta d’Esports d’usar els centres sense esperar que conclogui l’horari escolar provoca el malestar en els centres educatius

La regidora del Partit Popular, Mercedes García, ha comparegut avui en roda de premsa per denunciar “la situació provocada als centres escolars per la deixadesa en la gestió del govern d’Alsina en relació amb les noves aules de P2”.

García ha afirmat que “l’Ajuntament és coneixedor des del mes de febrer que les noves aules de P2 a les escoles Manuel Foguet i Assumpció havien d’estar finalitzades l’1 de setembre. Estem a 26 de setembre i encara no funcionen amb normalitat perquè falta acabar les obres”.

Des de files populars han explicat que “al col·legi Assumpció l’aula està acabada, però hi ha obres al pati que impedeixen que es pugui utilitzar pels alumnes, mentre que al Foguet segueixen pendents algunes instal·lacions que impedeixen que es pugui utilitzar l’aula amb normalitat”.

Mercedes García ha agraït “als equips directius dels dos centres el seu esforç en aquest inici de curs perquè aquesta manca de previsió del govern municipal interfereixi el mínim possible en el funcionament normal de les aules. Aquesta situació demostra que per al govern municipal els centres educatius no són una prioritat”.

L´edil popular també ha informat sobre la mala planificació de les escoles esportives municipals. García ha remarcat que “els centres han estat els darrers a assabentar-se que l’horari del Multiesport era de 16 a 17 hores, un horari on els alumnes que es queden al menjador tenen dret a estar al centre educatiu”.

García ha afirmat que “les direccions dels centres educatius s’han negat, com és normal, a aquesta situació, i per això ara se’ls ha convocat a una reunió. Queda clar que el denominador comú en la gestió d’Alsina és la manca de planificació i la nul·la coordinació entre regidories”.

 

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar