El Motoclub Vinaròs participarà al ISDE Itàlia 2021

L’equip vinarossenc estarà format pels pilots Javier Castejón, Arturo Casanova i Joan Massó amb l’objectiu de finalitzar aquesta competició tan complicada

Per quarta vegada el Motoclub Vinaròs participarà en els Sis Dies Internacionals d’Enduro (ISDE) que enguany se celebrarà del 30 d’agost al 4 de setembre a Lombardia-Piemonte, Itàlia. Es tracta d’una de les cites més importants per als amants del motor on s’espera la participació de més de 700 pilots d’arreu del món que competiran per aconseguir els millors temps. L’equip vinarossenc participarà en la categoria C3 amb motos de 300 centímetres cúbics.

El regidor d’Esports, José Chaler, destacava que “des de l’Ajuntament sempre s’oferirà el màxim suport possible per a la promoció i foment de l’esport, sobretot en les categories veteranes com és el cas dels pilots Castejón, Casanova i Massó”. En aquest sentit, desitjava molta sort als motoristes en la seua quarta participació en la prova dels Sis Dies Internacionals d’Enduro i insistia sempre donaran suport a tots els esportistes que porten el nom de la ciutat allà on competeixen.

Per la seua banda, Massó detallava que “al llarg de la competició els pilots haurem de recórrer cada jornada prop de 195 quilòmetres en diferents circuits, que posaran a prova la nostra resistència i perícia a sobre de la moto”. Així mateix afegia que els pilots no disposaran de cap assistència mecànica i en cas d’avaria ells mateixos hauran de fer les reparacions. En aquest sentit, tant Casanova com Castejón destacaven que el principal objectiu és finalitzar els Sis Dies Internacionals d’Enduro i agraïen el suport dels patrocinadors perquè faran possible un any més la participació en la prova.

 

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar